Κατεβάστε ελεύθερα το τραγούδι του Audio Book

Συνδεθείτε με το site www.studioamid.gr και ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ το τραγούδι Ο Δρόμος Του Φεγγαριού που γράφτηκε ειδικά για το ηχητικό βιβλίο του Όμηρου Αβραμίδη. Ερμηνεύει η Φωτεινή Δάρρα

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Κατεβάστε ελέυθερα το κεφάλαιο ΄΄ΕΙΣΒΟΛΗ΄΄ από το ηχητικό βιβλίο Ο δρόμος του Φεγγαριού


Σαν σήμερα έγινε η  Τούρκικη Εισβολή στην Κύπρο και πιστεύουμε ότι θα έχει ενδιαφέρον να ακούσετε, το αντίστοιχο κεφάλαιο από το Best seller «Ο Δρόμος του Φεγγαριού» του Όμηρου Αβραμίδη, σε ηχητική μορφή, που  κυκλοφορεί σε διπλή κασετίνα με πολλά έξτρα και έξι ώρες αφήγησης από τον ίδιο τον συγγραφέα.

Περίληψη


Συνδεθείτε με το Studio Amid και κατεβάστε ελεύθερα ολόκληρο το κεφάλαιο διάρκειας 40΄

Απόσπασμα από το κεφάλαιο: ΕΙΣΒΟΛΗΑπόσπασμα από το κεφάλαιο : ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


΄

Μπορείτε επίσης να κατεβασετε ελέυθερα το τραγούδι που δημιουργήθηκε ειδικά για το ηχητικό βιβλίο και το ερμηνεύει η Φωτεινή Δάρρα και μια συνέντευξη του συγγραφέα.

Το τραγούδι: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ


Το Audio book Eίναι σε μορφή mp3, για την εύκολη μεταφορά του σε όλα τα gadget. Το τραγούδι και τα extra είναι σε μορφή Audio. Mπορείτε να προμηθευτείτε την διπλή κασετίνα με δυο cd και από την ιστοσελίδα του Studio Amid

Ο Δρόμος του Φεγγαριού-Μυθιστόρημα

Ένα μυθιστόρημα στο οποίο ο Όμηρος Αβραμίδης, καταφέρνει μέσα από το μύθο της δυνατής ερωτικής σχέσης, να φωτίσει ανθρώπινα ιδανικά ,ιστορικά και κοινωνικά γεγονότα, πολέμου, αγώνων και μετανάστευσης

Η δράση των ηρώων και οι ανατροπές στη ζωής τους είναι βαθιά συνδεδεμένες με όσα εκείνο το καλοκαίρι του 1974 συνέβησαν στην Κύπρο.

Αυτόπτης μάρτυρας και ο ίδιος, περιγράφει σκηνές της ιστορίας που έζησε και παραπέμπουν σε φωτογραφίες- ντοκουμέντα, δημοσιευμένες στα διεθνή πρωτοσέλιδα της εποχής.

Σε Extra CD o Όμηρος Αβραμίδης συνομιλεί με την εκδότρια και φίλη του Λουΐζα Ζαούση περιγράφοντας στιγμές και πρόσωπα της ζωής του, που συναντάμε στα βιβλία του.

Στην έκδοση περιλαμβάνεται ηχητική απόδοση οπτικών πληροφοριών για ακροατές με προβλήματα όρασης και το

τραγούδι Ο Δρόμος του Φεγγαριού σε μουσική-ενορχήστρωση Μιχάλη Αβραμίδη, στίχους Γιώργου Κορδέλλα, απαγγελία Νατάσας Μποζίνη.

Το τραγούδι ερμηνεύει η Φωτεινή ΔάρραΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου